BLOG: Spelers blijven in hotel, Martinez gaat de Allianz Arena alleen verkennen

  De Belgen hebben nog één dag om zich optimaal te lanceren voor hun kwartfinale van vrijdagavond tegen Italië. Volg in dit artikel hoe de Rode Duivels zich prepareren, in Tubeke en later op de dag in speelstad München.

  Fase per fase

  spinner
  1. 22 uur 18. Herbeleef de dag van de Duivels.

   Herbeleef de dag van de Duivels

  2. 22 uur 16. Vandenbempt en Van Gucht blikken vooruit:.

   Vandenbempt en Van Gucht blikken vooruit:

  3. 22 uur 05.
  4. 21 uur .
  5. 20 uur 52. Door fileproblemen in München verkennen enkel Witsel en Martinez de Allianz Arena.

   Door fileproblemen in München verkennen enkel Witsel en Martinez de Allianz Arena

  6. 20 uur 50. Bekijk de persconferentie met Roberto Martinez.

   Bekijk de persconferentie met Roberto Martinez

  7. Witsel en Martinez verkennen op hun eentje het veld. 20 uur 47.
  8. 20 uur 47.
  9. 20 uur 22. Axel Witsel bij Ruben Van Gucht.

   Axel Witsel bij Ruben Van Gucht

  10. 20 uur 13. Het gaat beter met De Bruyne en Hazard heb ik het gevoel. Ze voelen zich elke dag beter. Of ze kunnen spelen, weten we morgen pas. Axel Witsel op de persconferentie .
  11. 20 uur 13. Bekijk de persconferentie met Axel Witsel.

   Bekijk de persconferentie met Axel Witsel

  12. 20 uur 12. Het zal een strijd worden op het middenveld tegen de Italianen, we zijn er klaar voor om die strijd te winnen. Axel Witsel op de persconferentie .
  13. 20 uur 08. De vragen van Van Gucht aan Martinez.

   De vragen van Van Gucht aan Martinez

  14. 20 uur 03. Het zal kort dag zijn voor Eden om klaar te raken. Het gevoel bij Kevin is goed, maar we zullen zien hoe het is met zijn balgevoel. Het zal moeilijk zijn om ze volledig fit te krijgen. Bondscoach Roberto Martinez.
  15. 19 uur 59. Er zijn nog twijfels over de fitheid van De Bruyne en Hazard. Het is een race tegen de klok. We zullen morgen de knoop moeten doorhakken. Bondscoach Roberto Martinez.
  16. 19 uur 42. Ruben Van Gucht in het journaal.

   Ruben Van Gucht in het journaal

  17. 19 uur 36. Fileproblemen in München. Intussen is er ook de bevestiging: de Rode Duivels gaan niet meer naar het stadion vandaag omwille van fileproblemen in München. Bondscoach Roberto Martinez zo veel mogelijk rust gunnen. Martinez en Axel Witsel zullen de verplaatsing naar de Allianz Arena wel nog maken. .
  18. 19 uur 07. De Rode Duivels maken even een korte tussenstop aan hun hotel en gaan daarna naar de Allianz Arena. Daar zullen Axel Witsel en bondscoach Roberto Martinez de pers te woord staan.  Mogelijk komt er dan ook meer nieuws rond Eden Hazard en Kevin De Bruyne. Of blijft de bondscoach zich op de vlakte houden?  Normaal gezien ging de volledige groep dan ook nog de grasmat inspecteren, maar dat zou niet doorgaan. .
  19. 19 uur .