Italië begroet verloren zoon Florenzi weer in de aanloop naar België

  De kwartfinales loeren om de hoek. Vrijdag en zaterdag is er opnieuw actie na twee rustdagen. Volg hier alle kleine en grotere nieuwtjes op de voet. 

  Fase per fase

  spinner
  1. 16 uur .
  2. 15 uur 05.
  3. 07 uur 07. Poulsen keert terug bij de Denen. Denemarken zal zaterdag in zijn kwartfinale tegen Tsjechië opnieuw kunnen rekenen op de diensten van Yussuf Poulsen. De 27-jarige aanvaller ontbrak in de 1/8e finale tegen Wales (4-0) door een spierblessure. "Het gaat goed met mij", verklaarde Poulsen voor de afreis naar Bakoe. "Het plan is om vandaag een deel van de training te doen, vrijdag voluit te gaan en dan zaterdag te spelen." Poulsen scoorde in de groepsfase tegen de Rode Duivels (1-2-verlies) en Rusland (4-1-winst), maar zijn vervanger Kasper Dolberg deed het met twee goals tegen Wales ook uitstekend. De vraag is dus of Poulsen terugkeert in de basis. .
  4. 06 uur 53.
  5. 06 uur 40. Florenzi hervat. Italië is vrijdag de tegenstander van België in de tweede kwartfinale. De Italianen hebben Alessandro Florenzi opnieuw mogen begroeten op de groepstraining. De 30-jarige rechtsachter, afgelopen seizoen door Roma uitgeleend aan PSG, liep in de openingswedstrijd tegen Turkije (3-0) een kuitblessure op en kwam daarna niet meer in actie. Met Florenzi erbij is Italië op volle sterkte om vrijdagavond in München de Rode Duivels partij te geven. .
  6. 06 uur 39.
  7. 06 uur 39. Kwartfinales komen eraan. De kwartfinales loeren om de hoek. Vrijdag en zaterdag is er opnieuw actie na twee rustdagen. Volg hier alle kleine en grotere EK-nieuwtjes op de voet.  .