Viel Spaß bei Bayern: Kompany en co. liggen letterlijk plat van het lachen, wanneer Müller over lintje valt

 vr 20 september 2024 11:12
" "
Thomas Müller kan er zelf ook om lachen.

De sfeer is goed bij Bayern München. Dat kan ook moeilijk anders: na een rotseizoen zonder prijs is de Duitse topploeg uitstekend aan het seizoen begonnen. Op training kan er dan ook wat afgelachen worden. Zeker wanneer Thomas Müller bij een partijtje op de kleine ruimte over een lint struikelt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Thomas Müller probeert aan de zijkant van het speelveldje, afgespannen door het lint, een actie te maken. Maar hij blijft met zijn voet haperen en gaat tegen de grond.

Coach Vincent Kompany staat er met zijn neus op en plooit dubbel van het lachen. Heel wat ploegmaats weten niet waar ze het hebben, sommigen gaan er zelfs voluit lachend bij liggen.

Müller zelf kan zijn gestuntel ook wel waarderen. Hij steekt zijn duim op naar de socialemediaploeg van Bayern: "Dit is goed voor de kliks. Hallo Instagram, dit wordt de content van de maand!", steekt de 35-jarige topspits de draak met zichzelf.

Het kan dus de besten overkomen: Müller telt meer dan 700 wedstrijden voor Bayern op de teller en meer dan 120 als Duits international.