Opnieuw geen geluk in Old Firm: Philippe Clement en Rangers verliezen met duidelijke cijfers van Celtic

 zo 1 september 2024 16:01
Philippe Clement slikt een duidelijke nederlaag.

Het wil maar niet lukken voor Philippe Clement tegen de aartsrivaal. Rangers heeft een stevige nederlaag geïncasseerd op het veld van Celtic: 3-0. Zo kon de Belgische trainer in vier pogingen nog niet winnen van de stadsgenoot uit Glasgow.

Een pak voor de broek in de steeds geanimeerde derby. Dat is het verdict voor Philippe Clement en de zijnen.

 

De Belgische trainer, die Cyriel Dessers liet opdraven van bij de aftrap, zag hoe zijn ploeg onder lag in Celtic Park. Al na 10 minuten incasseerde Rangers de openingstreffer, tot de VAR de buitenspellijn trok.

 

Uitstel van executie, zo bleek. Maeda duwde na het kwartier de 1-0 in doel. Na een knap afstandsschot van Furuhashi moest Clement zijn spelers zien te motiveren tijdens de rust bij een dubbele achterstand.

 

Bij Celtic mocht Arne Engels delen in de feestvreugde van de tweede helft. Daarin suste McGregor de Rangers-fans helemaal met een streep. 

 

Zo verliest Clement zijn 4e derby tegen Celtic. Na 3 nederlagen en een gelijkspel in de competitie, wordt de honger naar een zege tegen de rivaal alleen maar groter. De volgende kans? 2 januari 2025.

 

Tot dan wordt het achtervolgen voor Rangers. Met 7 op 12 telt de kloof op de ongeslagen leider al 5 punten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.