Emma Meesseman reageert op Instagram: "We zullen trots zijn, maar nu voelt alles nog rauw aan"

 zo 11 augustus 2024 18:31
Emma Meesseman.

Voor één keer was ze niet de woordvoerder van de Belgian Cats. Na de verloren bronzen match tegen Australië kreeg niemand Emma Meesseman te horen of te zien. "Ze is ziek", luidde het. Ziek van de gemiste medaille. Op haar sociale media reageerde ze in de vooravond wel. 

Emma Meesseman is het boegbeeld en de natuurlijk woordvoerder van de Belgian Cats. Met haar kraakheldere en bloedeerlijke analyses kan je altijd op haar rekenen.

 

Na de verloren match tegen Australië was Antonia Delaere verrassend genoeg de spreekbuis. Meesseman stuurde haar kat, volgens de staf was het uithangbord "ziek".

 

Op Instagram pende ze wel een boodschap neer. "Fysiek, mentaal en emotioneel was ik uitgeput", schrijft ze.

 

"Ik moest mezelf even samenrapen voor ik een reactie wilde geven. We hebben alles gegeven en we waren zo dicht bij onze droom."

 

"Ik ben er zeker van dat we hier later trots op zullen zijn, maar nu voelt alles nog te rauw aan."

 

"Eén ding zal ik altijd onthouden en dat is jullie steun. Bedankt, bedankt en nog eens bedankt", sluit ze af. 

 

Meesseman figureert overigens in het basisteam van het olympische basketbaltoernooi. De Amerikaanse A'ja Wilson werd verkozen tot MVP.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: