Potje van Caitlin Clark kookt over: Julie Vanloo krijgt duw uit frustratie over wenkende nederlaag

 wo 10 juli 2024 21:03
Caitlin Clark gaf Julie Vanloo meerdere duwen.

De Washington Mystics van Julie Vanloo hebben hun 6e overwinning van het seizoen geboekt tegen Indiana Fever. Ondanks een straffe comeback kon de ploeg van fenomeen Caitlin Clark niet meer winnen, wat frustraties deed opborrelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In het tweede kwart werd het Caitlin Clark even te veel. Het basketbaltalent van Indiana vierde haar frustraties bot op Julie Vanloo, die een paar porren moest incasseren.

 

De Belgian Cat gooide haar armen in de lucht als tegenreactie. De twee hadden daarna nog een woordenwisseling, voor Katie Lou Samuelson ploegmate Clark leek te kalmeren.

 

De ploeg van Vanloo leidde op dat moment met 10 punten, bij het ingaan van het 4e quarter was dat zelfs 21 punten. Toch werd het nog spannend.

 

Indiana begon met 10-0 aan het laatste kwart en kon de kloof nog dichten tot 3 punten, maar de zege ontglipte de Mystics niet meer: 89-84.

 

Vanloo, opnieuw goed voor 3 driepunters in haar debuutseizoen in de WNBA, nam 13 punten voor haar rekening. Caitlin Clark pakte uit met 29 punten en 13 assists, maar dat volstond dus niet voor de overwinning.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.