Ongezien: fans fluiten Rode Duivels uit na flauwe prestatie, De Bruyne stuurt ploeg zonder groeten naar binnen

 wo 26 juni 2024 20:06

Feestje na de kwalificatie? Allerminst. Na de slappe prestatie tegen Oekraïne moesten de Rode Duivels een fluitconcert incasseren van de eigen fans. Aanvoerder Kevin De Bruyne, zichtbaar misnoegd, stuurde daarop de volledige ploeg naar binnen zonder eerst de fans te groeten. Voor de clash tegen Frankrijk zal er dus ook nog eens verzoeningswerk nodig zijn ...

Wat een bizarre taferelen in Stuttgart.

 

Nadat De Bruyne de rest van de groep weggestuurd had, werd het fluitconcert in de tribunes alleen maar luider.

 

En toen de speaker aankondigde dat KDB uitgeroepen was tot 'Man of the Match' volgde nog eens een salvo. Ook tijdens het lijninterview van de aanvoerder was er veel gefluit te horen.

 

Opvallend: enkele minuten na de feiten kregen de niet-gebruikte invallers wél applaus tijdens het uitlopen.

Dit had ik niet verwacht. De kwalificatie was nochtans belangrijk voor ons.

Domenico Tedesco

Op de persconferentie na de wedstrijd reageerde bondscoach Domenico Tedesco "verrast" op de gebeurtenissen na affluiten.

 

"Dit had ik niet verwacht. Het was belangrijk voor ons dat we de volgende ronde konden halen", vertelde hij.

"Of ik een boodschap heb voor de supporters na het fluitconcert? Neen, we hebben onze fans nodig. Het was dan ook een grote verrassing voor mij dat ze floten. Nogmaals: we hebben elkaar nodig."

Ook Carrasco keek met lede ogen naar de tribunes. "Het is wel teleurstellend, ja", jammerde hij. "We hebben onze fans nodig."

 

"De vorige wedstrijd speelden we goed, maar nu hadden we het inderdaad moeilijker, ja. Maar we zijn één grote eenheid, we hebben de fans echt nodig”, probeerde hij de moed weer hoog te houden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: