Enorm geloof in Duivels: Sonck en Tess gaan opvallende weddenschap aan, Average Rob noemt groep "oefenmatchen"

 ma 17 juni 2024 18:03

De Duivelsgekte draait stilaan op volle toeren. Nu de bal rolt voor de Belgen op het EK, kriebelt het ook bij analisten, presentatoren en fans om opmerkelijke uitspraken te doen. Zo gaan Wesley Sonck en Tess Elst een weddenschap aan als België de finale speelt. Average Rob bouwde in Frankfurt een feestje en heeft gigantisch veel vertrouwen op de titel.

Moet er nog geloof zijn?

 

Wesley Sonck en Tess Elst waren aan het nakaarten over de match van de groepsgenoten van de Rode Duivels. Vooral een blauwe haartooi viel op, wat onze analist inspireerde.

 

"Kleuren wij ons haar rood als de Rode Duivels de finale spelen, Tess?", vraagt Sonck. De vraag stellen, was ze beantwoorden: een weddenschap was geboren.

 

En als het van Average Rob afhangt, zal dat ook gebeuren. Nadat hij het feestje verzorgde in de straten van Frankfurt, stond hij vol vertrouwen voor de microfoon van Sammy Neyrinck.

 

"Ik voel het: wij gaan het EK winnen", zegt de geboren entertainer. "Die wedstrijden tegen Slovakije, Roemenië en Oekraïne? Dat zijn onze oefenmatchen."

Stevig feestje in Frankfurt voor de match:

Gerelateerd: