Speel mee en win 1 van de 5 duo-VIP-tickets voor Nacht van de Atletiek van morgen

 vr 14 juni 2024 14:00
" "
Vorig jaar was Cynthia Bolingo de beste op de 400m in Heusden-Zolder.

Stadion De Veen in Heusden-Zolder is morgen het toneel van de KBC Nacht van de Atletiek, een traditionele afspraak in het atletiekseizoen. De 45e editie is wat naar voren geschoven door de Spelen in Parijs. Onze nationale toppers zorgen alvast voor een olympische vibe. Ook jij kan erbij zijn. Sporza geeft 5 duotickets weg voor het VIP-Café. Speel mee en win.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Qualifio). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Belgische atleten die nog niet geplaatst zijn voor Parijs 2024, kunnen proberen hun limiet te halen. Wie wel al zeker is, kan zijn olympische vorm aanscherpen.

Rani Rosius (100m) is een van de blikvangers. Andere Belgen om naar uit te kijken zijn onder anderen Hanne Claes (400meter H), Paulien Couckuyt (400m), Naomi Van Den Broeck (400m), Camille Laus (400m), Tibo De Smet (800m), Elise Vanderelst (800m), Timothy Herman (speer) en Julien Watrin (110m H ).

Grootste buitenlandse naam is Jasmine Camacho-Quinn. De Puerto Ricaanse is de olympische kampioene van Tokio 2020 op de 100m horden.