Speel kort op de bal tijdens het EK! Schrijf je nu in voor onze dagelijkse EK-nieuwsbrief

 wo 12 juni 2024 13:04

Vanuit Duitsland recht in jouw (digitale) brievenbus. Mis niets van al de gebeurtenissen in Duitsland dankzij onze speciale en dagelijkse EK-nieuwsbrief. Wij verzamelen voor jou alle nieuwtjes, analyses en wedstrijdverslagen in één overzichtelijke e-mail. Schrijf je via onderstaande link meteen in!

Wat mag je verwachten?

Kijk, wij zijn niet boos, maar begrijpen dat je niet elke milliseconde van het EK - tijdens de kantooruren dan toch - live bij ons kunt volgen. En net daarom voorzien wij elke dag een extra nieuwsbrief met al het nieuws vanuit Duitsland.

Zo mis je uiteindelijk toch niets van het toernooi. Want ook voor analyses over de Rode Duivels, de interessantste verhalen van onze concurrenten, de beste beelden van de dag en nog veel meer kunt u terecht in onze EK-nieuwsbrief.

Speel samen met ons kort op de bal en schrijf je hier in:

Gerelateerd: