Ga naar de inhoud

Romelu Lukaku doet Anderlecht-fans dromen: "Ik ga veel vroeger terugkeren dan mensen denken"

 wo 5 juni 2024 13:52

Waar ligt de toekomst van Romelu Lukaku (31)? Op korte termijn is dat een groot vraagteken, maar ooit keert de spits terug naar Anderlecht. Dat herhaalde de Rode Duivel in een interview met RTL Sports. Opvallende aanvulling: "Het zal veel vroeger gebeuren dan velen denken", aldus Lukaku.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hij mag dan al 13 jaar vertrokken zijn, maar de wederzijdse liefde tussen Romelu Lukaku en Anderlecht blijft bijzonder groot.

 

Met de regelmaat van de klok verzekert de spits dan ook dat hij ooit nog terugkeert naar paars-wit. Dat deed Lukaku deze week ook in een interview bij RTL Sports. Inclusief een extra zinnetje dat de Anderlecht-fans ongetwijfeld zal doen dromen.

 

"Mijn terugkeer gaat zeker gebeuren", vertelde Lukaku. "Veel vroeger zelfs dan mensen denken. Ik heb België op mijn 18 jaar al verlaten, hé. Of ik het mis? Mijn moeder en mijn kinderen."

 

Lukaku's oudste zoontje Romeo speelt overigens al bij de jeugd van Anderlecht.

 

Op korte termijn lijkt de toekomst van de Belgische recordschutter evenwel nog niet in ons land te liggen. De spits heeft nog een contract tot 2026 bij Chelsea, maar een toekomst op korte termijn lijkt de recordschutter daar niet te hebben.

In Italiaanse media wordt zijn naam al nadrukkelijk gelinkt aan Napoli en AC Milan.

Gerelateerd: