Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
rit 18  /  21 - Fiera di Primiero - Padua
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

Heeft Tadej Pogacar grootse plannen op Oropa? "We hebben het ijs gebroken, nu begint het spel echt"

 zo 5 mei 2024 12:07
Pogacar kreeg Narvaez gisteren niet gelost.
Pogacar kreeg Narvaez gisteren niet gelost.

Een aankomst bergop op dag 2 en Tadej Pogacar lijkt er meteen werk van willen te maken. Gisteren greep de Sloveen nog naast de ritzege en roze trui, vandaag krijgt hij een herkansing op Oropa. "We hebben het ijs al gebroken, nu begint het spel echt", postte hij op zijn Strava. 

Tijdens de openingsrit lukte het Tadej Pogacar niet om bij zijn Giro-debuut meteen toe te slaan met een ritzege en het roze. Jhonathan Narvaez kon aanklampen en was hem te snel af in Turijn.

 

Geen paniek, op dag 2 krijgt Pogacar al meteen een herkansing bij de eerste aankomst bergop in Oropa. En daar lijkt de Sloveense topfavoriet helemaal klaar voor. 

 

"We hebben het ijs al gebroken, nu begint het spel echt", zijn de veelbetekenende woorden die Pogacar bij zijn Strava-tocht van gisteren postte. 

 

De iconische klim van Oropa lijkt wel zwaar genoeg om iedereen uit het wiel te knallen. Dynamiteren zijn UAE-ploegmaats de koers opnieuw en maakt de kopman het vandaag wel af?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: