Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

De ellende houdt niet op bij Visma-Lease a Bike: Dylan van Baarle mist Parijs-Roubaix

 zo 7 april 2024 10:46
Dylan van Baarle.

Visma-Lease a Bike moet dit voorjaar alle plagen van Egypte slikken. Nederlands kampioen Dylan van Baarle "voelt zich niet goed" door maagproblemen en haakt een uurtje voor de start van Parijs-Roubaix af. Hij won de Hel van het Noorden in 2022.

Het voorjaar van 2024 is zeker een documentaire waard, maar helaas zal de teneur niet positief zijn voor Visma-Lease a Bike.

 

De Nederlandse topploeg wilde in deze periode schitteren in de 2 monumenten. De Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix ontbreken nog op de erelijst van de ploeg.

 

Maar nadat kopman Wout van Aert was uitgevallen, kregen de kansen al een flinke knauw.

 

Visma-Lease a Bike zag bovendien andere pionnen als Christophe Laporte, Jan Tratnik, Tiesj Benoot en Matteo Jorgenson bij bosjes sneuvelen.

 

Alle hoop voor Roubaix leek te rusten op de schouders van Dylan van Baarle, maar vanochtend volgde een nieuwe klap.

 

De Nederlandse kampioen werd vlak voor Dwars door Vlaanderen ziek, maar nam nog wel deel aan de Ronde, waar hij bevangen werd door de koude.

 

Hij leek weer de oude voor de kasseiklassieker, tot vanochtend de melding kwam dat hij zich niet goed voelt. Exit Van Baarle door maagproblemen. 

 

Verdedigen de gele kleuren vandaag: Laporte, Julien Vermote, Per Strand Hagenes, Tim en Mick van Dijke en Edoardo Affini. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: