Ga naar de inhoud

Revaliderende Wout van Aert: "Ik begin me weer wat de oude te voelen"

 za 6 april 2024 20:02
Wout van Aert
Wout van Aert brengt de paasvakantie door met zijn gezin aan de kust.

Een dag voor hij had willen schitteren in Parijs-Roubaix heeft Wout van Aert een update gegeven over zijn revalidatie. "Ik hoop snel weer op mijn fiets te kruipen, maar op dit moment gaat alle focus naar mijn herstel", laat hij weten vanuit Knokke-Heist, waar hij van de nood een deugd maakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wout van Aert had in de paasvakantie willen schitteren in de klassiekers, maar het is Knokke-Heist geworden voor de onfortuinlijke renner. Vanuit het vakantieoord brengt hij zijn volgers op de hoogte van zijn herstel.

 

"9 dagen na mijn operatie begin ik me weer wat de oude te voelen", schrijft Wout van Aert op Instagram. 

 

"Ik hoop snel weer op mijn fiets te zitten, maar momenteel heeft het volledige herstel van mijn wonden en botten de absolute prioriteit", dixit de renner, die op de foto met zijn hond op een balkon zit.

Nooit heb ik meer berichten, cadeaus of e-mails gekregen. Daardoor lach ik nu meer en lijd ik minder.

Wout van Aert

Anderhalve week geleden viel Van Aert zwaar in Dwars door Vlaanderen. Hij liep daarbij breuken in zijn sleutelbeen, borstbeen en ribben op. Met een gekneusde long erbovenop. 

 

"Ik ben dankbaar voor de extra tijd met mijn geliefden", gaat Van Aert zijn bericht voort. "Ik wil iedereen bedanken die voor me zorgde na mijn val: mijn vrouw, mijn kinderen, mijn familie, het team, de dokters, de verpleegkundigen, de therapeuten ..."


Van Aert is overweldigd door de steun van iedereen. "Nooit heb ik meer berichten, cadeaus of e-mails gekregen. Daardoor lach ik nu meer en lijd ik minder."


"Duizend keer dank", sluit Van Aert de post af.

 

Wanneer Van Aert dit seizoen weer koerst, is nog koffiedik kijken. Zijn ploeg hoopt stiekem hem al te kunnen opstellen in de Ronde van Italië (4-26 mei).

Gerelateerd: