Ga naar de inhoud

"Verrassing!": ultra's van Legia Warschau pakken uit met ludiek antwoord op sluiting van hun tribune

 vr 23 februari 2024 07:35

Gestraft voor vechtpartijen, afsteken van vuurwerk in het stadion en schreeuwen van provocerende boodschappen. Dat de ultra's van Poolse club Legia Warschau niet de meest sympathieke jongens zijn, staat vast. Wel hebben ze een gevoel voor humor. In de terugwedstrijd van de Conference League tegen Molde werd hun tribune gesloten, maar daar reageerden ze erg ludiek op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"Dit keer heb je gewonnen, UEFA."

 

Een spandoek voor de wedstrijd tussen Legia Warschau en Molde in de tussenronde van de Conference League. Het lijkt erop dat de ultra's van de Poolse club zich koest zullen houden tijdens de terugmatch. Ze moeten, want hun tribune werd gesloten voor wangedrag.

 

Of toch niet.

 

Wanneer de spelers het veld betreden, rollen ze een gigantische tifo uit. "Verrassing!", gevolgd door een minder zedig woord in combinatie met een stoer lego-mannetje en vuurwerk buiten het stadion.

 

Het zorgt voor een ludiek beeld dat viraal gaat op sociale media. Met de humor van de diehard fans zit het alvast goed, volgt het keurige gedrag binnenkort ook?

Gerelateerd: