Ga naar de inhoud

BEKIJK: Laatste vraag nekt Luca Brecel in spannende Blokken-aflevering: "Dit meen je niet!"

 di 20 februari 2024 19:03
Een goedlachse Luca Brecel was vanavond te gast in Blokken.
Een goedlachse Luca Brecel was vanavond te gast in Blokken.

Een opmerkelijke gast vanavond in het VRT 1-programma Blokken: niemand minder dan Luca Brecel waagde zijn kans in de dagelijkse quiz met Ben Crabbé. De wereldkampioen snooker maakte er - naar goede gewoonte - een thriller van. Die werd beslist bij de laatste vraag. "Dat dit jou moet overkomen", schudde de presentator zijn hoofd.

Presentator Ben Crabbé wenst de tegenstander van Luca Brecel bij aanvang van het spel veel succes. "Je zal het moeten doen met deze tegenspeler en per abuis is dat gewoon de wereldkampioen snooker: Luca Brecel!"

 

"Wat heeft je bezield om je in te schrijven?", wil Crabbé weten van de snookertopper. Die antwoordt met een kwinkslag.

 

"Ik heb heel vaak gekeken. Ik vind het een superleuk programma. En ik geniet ook wel van jouw flauwe mopjes", lacht Brecel.

Je pot hem bijna en hij vliegt eruit.

Ben Crabbé

De bijzonder spannende aflevering van Blokken werd pas beslist bij de allerlaatste vraag. Luca Brecel is het snelst bij het afdrukken, maar gaat de mist in met een verkeerd antwoord.

 

"Dat meen je niet! Dat het jou net moet overkomen", reageert de presentator.

 

"Je pot hem bijna en hij vliegt eruit", maakt Ben Crabbe een snookervergelijking. Hij stuurt de wereldkampioen snooker wel met een printer naar huis.

 

"Handig", aldus Brecel.

Bekijk de volledige uitzending van Blokken met Luca Brecel op VRT Max:

Ann speelt tegen Luca
Spelprogramma waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in een quiz over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel.
dinsdag 06/0227 min
Gerelateerd: