Ga naar de inhoud
Croky Cup
speeldag 1

BEKIJK: Arthur Vermeeren krijgt tientallen telefoons toegegooid bij afscheid van Antwerp-fans

 wo 24 januari 2024 19:44

Geen minuten voor Arthur Vermeeren, wel een hartverwarmend moment dat op een afscheid leek. De publiekslieveling kreeg na het duel tegen OHL een ovatie van de Antwerp-fans. Was dit het laatste beeld van Vermeeren bij de Great Old? Madrid wacht.

Met een recordverkoop in aantocht nemen ze bij Antwerp liever geen risico's. Arthur Vermeeren - op weg naar Atlético Madrid - zat tegen OH Leuven als materiaalman op de bank bij het stamnummer één.

 

Ondanks dat Vermeeren persoonlijk nog niet rond is met de Spaanse topclub leek de middenvelder na het laatste fluitsignaal wel afscheid te nemen van de Antwerp-fans. Aangespoord door zijn ploegmaats en luid toegezongen door de supporters zwaaide Vermeeren naar de achterban.

 

Enkele minuten later keerde de Rode Duivel zelfs nog eens terug naar het bezoekersvak om definitief (?) afscheid te nemen. Tientallen fans - inclusief enkele van OHL - gooiden daarbij hun telefoon naar Vermeeren, die met veel plezier zijn laatste selfies in Antwerp-oufit nam.

 

In de catacomben zwaaide ook zijn middenveldbroertje hem nog uit. "Hopelijk blijft hij nog, hé", knipoogde Mandela Keita eerst nog. "Neen, neen. Ik gun hem die transfer van harte en ga hem zeker missen. Hij verdient het echt om die stap te zetten na alles wat hij op zijn jonge leeftijd al heeft bewezen."

 

Normaal reist de Rode Duivel donderdag af naar Madrid om een persoonlijk akkoord te vinden met Atlético.

Vermeeren stapte voor de match als laatste van de bus

Gerelateerd: