Ga naar de inhoud

Wereldbeker veldrijden klassement

naamresultaat
1
Eli Iserbyt
338
2
Joris Nieuwenhuis
313
3
Pim Ronhaar
295
4
Lars van der Haar
293
5
Niels Vandeputte
239
6
Mathieu van der Poel
221
7
Laurens Sweeck
220
8
Toon Vandebosch
213
9
Ryan Kamp
209
10
Thibau Nys
196

Revelatie Pim Ronhaar verlengt zijn contract bij de Baloise Trek Lions

 ma 8 januari 2024 16:48
Pim Ronhaar
Pim Ronhaar in actie op nieuwjaarsdag in Baal, de thuishaven van zijn ploeg.

Pim Ronhaar blijft nog enkele jaren voor de ploeg van Sven Nys crossen. Baloise Trek Lions heeft het contract van de 22-jarige Nederlander opengebroken.

Pim Ronhaar breekt dit seizoen door in het veld. De Nederlander won de Wereldbekercrossen van Dublin en Dendermonde, in andere veldritten eindigt hij met de regelmaat van de klok op het podium.

 

Baloise - Trek Lions heeft het verblijf van Ronhaar "voor een paar jaar" verlengd. Daar is hij erg blij mee.

 

"Ik wil het team graag bedanken voor het vertrouwen", reageert Ronhaar in een Instagramvideo. "Toen ik bij de ploeg kwam, had ik het niet makkelijk. Ik zat niet goed in mijn vel."

 

"Het team heeft altijd vertrouwen in me gehad, me geholpen en mentaal ook gesteund. Ik ben zeer blij dat ik mag blijven."

 

Ronhaar is een voormalig wereldkampioen bij de beloften. Hij begon zijn profcarrière bij Pauwels Sauzen - Bingoal. In 2021 stapte Ronhaar over naar het team van Sven Nys.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Komend weekend is Pim Ronhaar een van de favorieten op het Nederlands kampioenschap. In Hoogeveen zal hij het moeten opnemen tegen zijn ploegmaats Joris Nieuwenhuis en titelverdediger Lars van der Haar. Mathieu van der Poel slaat het NK over.

Gerelateerd: