Ga naar de inhoud

Auteur Herman Brusselmans over gemiste carrière als voetbalprof: "Moest 100.000 frank onder tafel geven"

 di 28 november 2023 11:31
Herman Brusselmans in de jaren 70 bij de UEFA-junioren van Lokeren.
Herman Brusselmans in de jaren 70 bij de UEFA-junioren van Lokeren.

Veel heeft het jaren geleden niet gescheeld of Herman Brusselmans was profvoetballer geworden bij Lokeren. Dat inmiddels bekende verhaal heeft de populaire schrijver nog eens opgedist in Het Huis. "Mijn vader moest 100.000 frank betalen onder tafel om mij prof te laten worden", vertelt Brusselmans over zijn stukgelopen voetbaldroom. Bekijk hier het fragment.

Bekijk de volledige aflevering op VRT MAX:

Herman Brusselmans blikt terug op zijn opmerkelijk leven
Schrijver en kersverse papa Herman Brusselmans blikt terug op zijn opmerkelijk leven. Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij Tele-Onthaal kan je terecht voor een anoniem gesprek op het telefoonnummer 106 of via www.tele-onthaal.be
dinsdag 14/1169 min