Ga naar de inhoud

Zoek niet langer naar Team 777 in het veldritpeloton

 ma 9 oktober 2023 17:33

Veldritploeg Team 777 heeft vanaf dit seizoen een nieuwe naam. Het team gaat voortaan als Cyclocross Reds door het leven en er werd een mannelijk compartiment toegevoegd.  De naamswijziging komt er naar aanleiding van het nieuwe Koninklijk Besluit voor reclame op kansspelen.

Vanaf 1 juni 2023 is het verboden voor sportteams om de naam van gokbedrijven te dragen. 777, een bedrijf dat online sportweddenschappen aanbiedt, staat wel nog steeds op de rug van de renners aangezien er een wettelijk uitdoofscenario geldt tot 2028.  

 

Het team van de Nederlandse Annemarie Worst valt vanaf dit seizoen ook niet alleen in het vrouwenpeloton te bewonderen. Met de komst van Ryan Cortjens (Alpecin-Deceuninck) en Guus van den Eijnden (juniorencategorie) kan de ploeg ook op twee paarden wedden bij de mannen.

 

Cyclocross Reds kende alvast een degelijke start van het veldritseizoen met drie toptiennoteringen voor Anniek Van Alphen (4e), Annemarie Worst (5e) en Anna Kay (9e) in de Exact Cross in Beringen. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: