Ga naar de inhoud

Met Filip Joos als spelverdeler en vanop speciale locatie: Extra Time hervat volgende week met nieuw format

 di 29 augustus 2023 13:00

Voetbaltalkshow Extra Time begint volgende week vanop een totaal andere locatie en met een nieuwe opstelling. VRT CANVAS en Sporza trappen het nieuwe seizoen af in de voetbalkantine van KV Bonheiden. Filip Joos zal voortaan de gesprekken over het voorbije voetbalweekend in goede banen leiden.

Nu de sportzomer stilaan achter ons ligt, is komende maandag 4 september Extra Time opnieuw aan zet. De voetbaltalkshow begint aan zijn vijftiende seizoen en steekt in een nieuw jasje. Vanaf maandag blikt de ervaren Filip Joos samen met drie gasten terug op het voetbalweekend vanop een speciale locatie.

 

Extra Time zoekt het komende jaar de mooiste voetbalkantines van Vlaanderen op en zal elke maandag vanop die locatie uitzenden. De komende weken doen ze dat in de kantine van de club KV Bonheiden uit tweede provinciale.

Dit voelt toch als terugkeren naar de roots, van het programma en van het voetbal.

Filip Joos

“Het is heel fijn om met Extra Time naar de voetballiefhebbers toe te gaan", vindt Joos. "Mede door de pandemie hebben we het de voorbije jaren zonder publiek moeten doen. Dit voelt toch als terugkeren naar de roots, van het programma en van het voetbal."

 

"We voelden ons soms opgesloten in onze ‘doos’ op VRT. Ik heb te veel respect voor het vakmanschap en de klasse van Frank en Aster om zomaar hun rol op te nemen. Ik beloof net plechtig dat ik de minder aanwezige versie van mezelf zal zijn (lacht).”

De voetbalkantine van KV Bonheiden zal het decor zijn van de eerste Extra Time-afleveringen.

Filip Joos mag op de eerste speeldag van Extra Time niemand minder dan Karel Geraerts verwelkomen, de voormalige succestrainer van Union. Samen met Youri Mulder en Arnar Vidarsson bijten zij de spits af.

 

Pieter De Windt, hoofdredacteur van Sporza, kijkt uit naar het nieuwe format: “Filip Joos is samen met Peter Vandenbempt ons voetbaldier par excellence. Samen zijn ze de stem van VRT en Sporza als het over voetbal gaat. Filip is een échte liefhebber en we willen die liefhebber ook écht aan Vlaanderen tonen."

Filip zal deelnemen aan de gesprekken maar ze ook gidsen. Een podcastgevoel zeg maar.

Pieter De Windt

"Samen met zijn gasten zal hij in de ongedwongen sfeer van Vlaamse voetbalkantines het weekend bespreken. We willen precies inzetten op die sfeer: Filip zal deelnemen aan de gesprekken maar ze ook gidsen. Een podcastgevoel zeg maar, dat we ook in onze voetbalpodcast 90 minutes met veel succes aan de Vlaamse voetballiefhebber aanbieden.”

Woon de eerste uitzending bij

De eerste opname van Extra Time bijwonen? Dat kan. De gratis plekjes in de kantine van KV Bonheiden zijn wel beperkt, dus u bent er maar beter snel bij. Inschrijven kan via deze link.

Gerelateerd: