Ga naar de inhoud

Moeder van "opgejaagde" Rubiales sluit zichzelf op in kerk en gaat in hongerstaking, Spaans parket opent vooronderzoek

 ma 28 augustus 2023 11:42
Rubiales en de kerk waar zijn moeder aan een hongerstaking is begonnen.

De zaak rond Luis Rubiales blijft Spanje in de ban houden. En ook de familie van de geschorste voorzitter van de Spaanse voetbalbond mengt zich nu in het hele verhaal. Volgens lokale media heeft de moeder van Rubiales zich namelijk opgesloten in een kerk en gaat ze in hongerstaking: "Mijn zoon verdient deze bloedjacht niet", klinkt het.

De spektakelmatch van Barcelona? De blessure van Vinicius Junior bij Real?

 

Op alle Spaanse nieuwssites prijkt Luis Rubiales toch weer op kop. De Spaanse bondsvoorzitter, die tijdelijk geschorst is na de veelbesproken kus, krijgt namelijk op een opmerkelijke manier steun van zijn familie.
 

Zijn moeder Ángeles Béjar heeft zich deze ochtend namelijk opgesloten in de lokale kerk van Motril. Daar gaat ze samen met haar zus voor onbepaalde tijd op hongerstaking.

 

"Tot er een oplossing is gevonden voor de onmenselijke bloedjacht op mijn zoon", vertelde ze tegenover persagentschap EFE. "Dit verdient hij niet."

 

Béjar smeekt Jenni Hermoso nu om "de waarheid te vertellen en haar oorspronkelijke versie van de feiten te behouden. Iedereen moet begrip opbrengen voor mijn zoon, want dit zou iedereen kunnen overkomen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De "bloedjacht" op Luis Rubiales is nog lang niet afgelopen. Het Spaanse parket opent een vooronderzoek naar "seksuele agressie".

Gerelateerd: