Ga naar de inhoud

Ronaldo verovert met 2 goals zijn eerste trofee in Saudi-Arabië, maar de prijs voor Man van de Match gaat niet naar hem

 za 12 augustus 2023 21:10
Cristiano Ronaldo kroonde zich met twee goals tot matchwinnaar.

Cristiano Ronaldo blijft niet graag met lege handen achter. Na vorig jaar naast de titel én de beker te grijpen in zijn eerste seizoen in Saudi-Arabië, heeft hij nu wel prijs met Al Nassr. De Portugees scoorde twee goals in de finale van de Arab Club Champions Cup tegen Al Hilal (1-2).

Een grondig hertekend Al Nassr, met nieuwkomers Brozovic, Alex Telles, Sadio Mané en Seko Fofana, nam het in de finale van de Arab Club Champions Cup op tegen Al Hilal, eveneens sterk gewijzigd met onder meer Sergej Milinkovic-Savic en Rubén Neves.

 

De kansen op een eerste prijs voor Cristiano Ronaldo leken steeds meer te slinken. Eerst na de openingstreffer van de Braziliaan Michael, in de tweede helft na de rode kaart voor Al Amri.

 

Daar legde Ronaldo zich evenwel niet bij neer. Met een binnentikker sleepte de Portugees zijn tienkoppige ploeg naar verlengingen. Daarin kroonde hij zich tot matchwinnaar met zijn tweede doelpunt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ronaldo geen Man van de Match

Cristiano Ronaldo won dan wel de wedstrijd, de prijs voor Man van de Match ging naar zijn tegenstander Sergej Milinkovic-Savic (ex-Genk). 

 

Een vreemde beslissing, vond Ronaldo. Hij had toch 2 doelpunten gemaakt?

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: