Ga naar de inhoud

Het is stil rond Lukaku, die viraal gaat met uitspraak bij Belgische fans: "Juventus? Denk het niet"

 zo 30 juli 2023 16:00

Waar ligt de toekomst van Romelu Lukaku? Na de ontplofte relatie met Inter is het plots bijzonder onzeker waar de spits komend seizoen zal spelen. De Rode Duivel gaat nu wel viraal met een filmpje waarbij enkele landgenoten Lukaku confronteren met de interesse van Juventus: "Ik denk niet dat de deal zal doorgaan", klinkt het.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Als profvoetballer moet je tegenwoordig elk woord wikken en wegen.

 

Romelu Lukaku vertoeft door zijn moeilijke situatie bij Chelsea geregeld in ons land en stond enkele fans - met een sympathie voor Inter? - vriendelijk te woord.

 

De landgenoten grapten tegen Lukaku: "Als je voor Juventus tekent, mag je nooit Forza Juventus zeggen." Onze recordschutter reageerde met een grijns: "Nee nee, nooit. Ik denk niet dat de deal zal doorgaan."

 

Die paar woorden waren genoeg om het filmpje viraal te laten gaan op sociale media.

Ik probeerde hem te bellen in die chaotische dagen, maar hij heeft nooit geantwoord.

Lautaro Martinez

En het doet meteen de vraag rijzen: waar ligt de toekomst van Lukaku dan wel?


Bij Inter heeft de spits alvast geen toekomst meer na zijn flirt met Juventus. "Het verhaal-Lukaku verdiende een beter einde", deed trainer Simone Inzaghi deze week definitief de deur dicht.

 

Ook voormalig spitsbroeder Lautaro Martinez was hard: "De hele saga rond Lukaku? De waarheid is dat ik teleurgesteld ben in hem. Ik probeerde hem te bellen in die chaotische dagen, maar hij heeft nooit geantwoord."

Wachten tot de domino's vallen

Buiten de interesse uit Saudi-Arabië - niet de geliefkoosde bestemming van Lukaku - is het qua geruchten trouwens vrij stil rond de Rode Duivel.

 

Wellicht is het wachten tot enkele dominosteentjes van andere spitsen omvallen vooraleer de interesse aanwakkert.


Wat gaat er gebeuren met Kylian Mbappé? Waar trekt Harry Kane heen? En wordt het echt geen Juventus als Dušan Vlahović straks vertrekt?


Het zijn allemaal dossiers die een invloed kunnen hebben op de toekomst van Lukaku, die moet hopen dat een Europese topclub straks een openstaande vacature heeft voor een nummer 9.

Als dat niet het geval is, komt de piste Saudi-Arabië ongetwijfeld weer nadrukkelijker naar voren.

Gerelateerd: