Ga naar de inhoud

Salzburg ontslaat coach 1 dag voor competitiestart, Saudische flirt mondt wel uit in huwelijk

 vr 28 juli 2023 21:18
" "
Matthias Jaissle was sinds 2021 coach van RB Salzburg.

RB Salzburg heeft zijn coach ontslagen 1(!) dag voor de start van de competitie. Matthias Jaissle werd buitengezet nadat hij aan het flirten sloeg met het Saudische Al Ahli. "Als je voor de competitiestart al geïnteresseerd bent in een andere club, kan je beter nu vertrekken", reageerde algemeen directeur Stephan Reiter. Niet veel later werd Jaissle effectief voorgesteld bij Al Ahli.

Wie dacht dat RWDM het gekste moment koos voor een trainersontslag komt bedrogen uit.

 

Red Bull Salzburg doet zowaar nog straffer en ontsloeg zijn trainer de dag voor hun competitiestart. Matthias Jaissle gaf een dag eerder aan te willen verhuizen naar het Saudische Al Ahli en betaalt daarvoor het gelag. Assistenten Florens Koch en Alexander Hauser nemen voorlopig over.

 

Algemeen directeur Stephan Reiter reageerde vurig op de site van de club: "Een coach die zo druk bezig is met het zoeken van een nieuwe job twee dagen voor de start van een seizoen mag de leiding niet in handen hebben. Als je voor de competitiestart al geïnteresseerd bent in een andere club, kan je beter nu vertrekken."

 

Echt ongelijk had Reiter niet, want nauwelijks een paar uur later werd Jaissle effectief voorgesteld bij Al Ahli. Hij mag er gaan samenwerken met sterren als Roberto Firmino, Eduard Mendy en Riyad Mahrez.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.