Christian Benteke maakt deel uit van het sterrenteam in Amerika

 di 27 juni 2023 23:38
Christian Benteke
Christian Benteke voetbalt in de hoofdstad voor DC United.

Christian Benteke mag volgende maand met de MLS All-Stars het veld op voor een wedstrijd tegen de Engelse grootmacht Arsenal. De Belgische aanvaller maakt deel uit van een 26-koppige selectie uit de Amerikaanse voetbalcompetitie.

Op 19 juli spelen de MLS All-Stars in Washington tegen het Arsenal van Leandro Trossard. De spelers uit de Noord-Amerikaanse competitie zijn gekozen door de fans, all-starcoach Wayne Rooney en MLS-baas Don Garber.

 

Christian Benteke haalde de selectie op voorspraak van voormalig topspits Wayne Rooney, zijn coach bij DC United.

 

De 32-jarige spits speelt sinds vorig jaar in de Verenigde Staten. Dit seizoen zit hij aan 8 doelpunten in 19 matchen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het MLS All-starteam

  • doel: Roman Bürki (St. Louis), Tyler Miller (D.C. United), Djordje Petrovic (New England Revolution)

  • verdediging: Alvaro Barreal (FC Cincinnati), Jon Gallagher (Austin FC), Ryan Hollingshead (LAFC), Matt Miazga (FC Cincinnati, Tim Parker (St. Louis), John Tolkin (New York Red Bulls), Walker Zimmerman (Nashville)

  • middenveld: Luciano Acosta (FC Cincinnati), Thiago Almada (Atlanta United), Mathieu Choinière (CF Montréal), Hector Herrera (Houston Dynamo), José Martinez (Philadelphia Union), Aidan Morris (Columbus Crew), Hany Mukhtar (Nashville), Riqui Puig (LA Galaxy), Lucas Zelarayan (Columbus Crew)

  • aanval: Christian Benteke (D.C. United), Denis Bouanga (LAFC), Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes), Jesus Ferreira (FC Dallas), Giorgos Giakoumakis (Atlanta United), Kei Kamara (Chicago Fire), Jordan Morris (Seattle Sounders)
Gerelateerd: