Ga naar de inhoud

BEKIJK: Eerste goal van Christian Benteke levert DC United geen punten op

Christian Benteke vierde zijn eerste goal in de MLS.

Christian Benteke heeft gisteren zijn eerste doelpunt gescoord voor DC United in de Amerikaanse Major League Soccer (MLS), maar het feest was van korte duur. Zijn team gaf een punt uit handen in de extra tijd.

Christian Benteke stapte deze zomer van Crystal Palace over naar DC United in de MLS. Begin september miste de 31-jarige aanvaller nog een strafschop tegen Colorado, maar tegen Inter Miami, in zijn vijfde match voor DC United, deed Benteke wel de netten trillen. 

 

Hij zorgde op assist van Chris Durkin met zijn linker voor de 1-0, maar finaal verloor het team van coach Wayne Rooney met 2-3 na een treffer in de extra tijd van Gonzalo Higuain.    

 

DC United staat na 32 speeldagen veertiende en laatste in de Eastern Conference met 27 punten en maakt geen kans meer op de play-offs, in tegenstelling tot Miami. De club van David Beckham klom met 42 punten naar plaats zeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.