Ga naar de inhoud

Feest in Manchester: De Bruyne & co vieren morgen lustig voort met parade in open bus

 zo 11 juni 2023 12:24
Mahrez is al klaar voor de parade van morgen.

Een treble moet stevig gevierd worden. En dat hebben ze bij Manchester City duidelijk begrepen. Na de feestnacht in Istanbul trekken de manschappen van Pep Guardiola morgen in een open bus door Manchester. Daar zal de eerste Champions League-trofee van de club ongetwijfeld een warm ontvangst krijgen.

Zoals het hoort bij echte kampioenen. Een open bus die door een zee van dolblije voetbalfans rijdt. Morgen zetten de spelers van Manchester City de stad op zijn kop.

 

Dat de treble, na de Champions-League zege van gisterenavond, volledig binnen is, wil het blauwe deel van Manchester niet zonder slag of stoot laten passeren. Vandaag kondigde de club aan dat er morgen een parade zal zijn.

 

Na een rondje door de stad in een open bus zal op Oxford Street ook een grote show met dj's en livemuziek plaatsvinden. De fans mogen daarbij enkele ex-spelers en "special guests" verwachten. Komt Vincent Kompany meevieren?

 

Maar ook gisterenavond werd al goed gefeest in Istanbul en Manchester. Het doet er heel veel deugd dat het lege plekje in de prijzenkast van Manchester City, speciaal voorbehouden voor de Beker met de Grote Oren, nu eindelijk opgevuld kan worden.

 

"Dat was het enige ding waarmee fans van andere ploegen ons nog konden pakken", vertelde City-fan Shaun Stevens gisteren. "Geen Europese titel, geen Europese titel. Wat gaan ze nu zeggen? Helemaal niets meer", kirde hij van plezier.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: