Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

Bekijk of beluister de laatste Wielerclub Wattage in Dilbeek

 do 25 mei 2023 07:00
" "
Jan Bakelants, Ruben Van Gucht, Tom Boonen en Dirk De Wolf, de vaste kliek van Wielerclub Wattage.

De voorlopig laatste stop van Wielerclub Wattage was gisteravond in Westrand, het cultuurcentrum in Dilbeek. Het moest de apotheose worden in de Giro-jacht van Remco Evenepoel, afkomstig uit Schepdaal, deelgemeente van Dilbeek. Jammer genoeg velde corona de man van de streek. Maar Ruben Van Gucht, Jan Bakelants, Tom Boonen en Dirk Dewolf tapten ook nu vrolijk nieuwe inzichten bij de actua en straffe verhalen uit hun laatste vaatje.

Beluister de podcast

Voor de (voorlopig?) laatste aflevering van Wielerclub Wattage trekken Ruben Van Gucht en zijn gasten naar Dilbeek. Tom Boonen, Jan Bakelants en Dirk De Wolf zorgen naar goede gewoonte voor nieuwe inzichten (Evenepoel zou de Giro makkelijk gewonnen hebben, Thomas gaat hem nu winnen en een beslissing over de Vuelta is nog te voorbarig) en straffe verhalen (Dirk is onklopbaar in het Pajottenland, Tom is dat bij de liefhebbers en Jan moet nog 170 euro van Nico Denz).

Of bekijk de aflevering op VRT MAX