Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
rit 15  /  21 - Manerba del Garda - Mottolino
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

Thomas noemt snellere Evenepoel weer "little bastard" (al gaat daar een amusant verhaal aan vooraf)

 zo 14 mei 2023 17:32

De liplezers waren er snel bij. Toen Remco Evenepoel een seconde sneller over de meet kwam dan Geraint Thomas kon de Brit een vloek niet onderdrukken: "F*cking little bastard", klonk het met een grijns. Alweer.

"Little bastard" is het vaste koosnaampje geworden van Thomas voor Evenepoel.

 

Zie het dus vooral niet als iets negatiefs, de INEOS-renner haalt de term constant boven wanneer hij onder de indruk is van onze landgenoot.

Reeds in 2019 was dat het geval.

 

Geraint Thomas en ploegmaat Luke Rowe noemden Evenepoel toen een eerste keer  "little bastard" in een podcast, toen ze zijn talent en kracht bewierookten.

 

Vorig jaar lachte de Brit er zelfs om in een fototweet met kusjes richting Evenepoel en enkele maanden later zou er zelfs een uitnodiging voor een podcast volgen. Weer gevolgd door de hashtag #littlebastard.

 

En ook voor de openingstijdrit in deze Giro waarschuwde Thomas weer: "Het is opletten voor de little bastard Remco Evenepoel."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: