Ga naar de inhoud

BEKIJK: Het knapste WK-shot is er een van Luca Brecel (en nummer 2 ook)

 di 2 mei 2023 12:14
Luca Brecel
Met een effectbal op zwart speelt Luca Brecel de gele en de bruine vrij.

Luca Brecel (28) heeft niet alleen het WK gewonnen, hij gaat ook naar huis met de prijs voor het knapste shot van het toernooi. De wereldkampioen palmt ook de tweede plaats in. Grootmeester Ronnie O'Sullivan eindigt op 3 in een poll van de BBC.

1. Een effectbal van Luca Brecel

Snookercommentator en voormalig topspeler John Parrott heeft de selectie mogen maken voor de Britse openbare omroep.

 

Op 1 zet hij een shot van Luca Brecel in de tweede ronde tegen Mark Williams (13-11). Met een effectbal op zwart speelt hij geel en bruin magistraal vrij.

2. Een pot in de middenpocket van Luca Brecel

In de halve finales tegen de Chinees Si tovert Luca Brecel met de middenpocket. Met een "absurde" bal zet hij zijn remonte in.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

3. De safety van Ronnie O'Sullivan in de hoek

Met de twee bovenstaande shots houdt Luca Brecel grootmeester Ronnie O'Sullivan achter zich. Met de nodige tovenarij legt de 7-voudige wereldkampioen de witte bal snooker achter de zwarte. Om Brecel in de fout te lokken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.