Ga naar de inhoud

Jelle Vossen kraakt tijdens interview na degradatie: "Ik wil nog blijven voetballen"

 ma 24 april 2023 13:07
" "
Jelle Vossen reageerde emotioneel op de vraag over zijn voetbaltoekomst.

Jelle Vossen zat in zak en as gisteren in Waregem, en hij niet alleen: "De degradatie is de grootste ontgoocheling in mijn carrière", vertelde de aanvoerder van Zulte Waregem aan onze man. Gevraagd naar zijn toekomst kreeg de 34-jarige spits het erg moeilijk. Overmand door emoties moest hij het interview even onderbreken.

Vossen beleeft de andere kant van de medaille. Met Genk pakte de voormalige Rode Duivel (12 caps) een titel en 2 bekers, met Club Brugge 2 titels. "Voor mij is dit de grootste ontgoocheling in mijn carrière", verwoordde hij zijn persoonlijk gevoel gisteravond na de 2-3 thuis tegen Cercle. Zulte Waregem moest winnen voor het behoud.

Meer woorden vond de spits niet. Op de vraag wat zijn toekomst brengt, reageerde hij emotioneel. "Ik wil sowieso nog voetballen", klonk het met een gebroken stem, waarna hij het interview even onderbrak.

Na een tijdje kwam hij met een verontschuldiging terug om het interview af te maken. "Ik ga sowieso wel even tijd nodig hebben om dit te laten bezinken en hiervan te bekomen."

"Daarna zien we wel. Ik ben vandaag niet belangrijk, de club telt vandaag. Ik zie wel wat er op me afkomt."

Ik ben vandaag niet belangrijk, de club telt.

Jelle Vossen

Zulte Waregem richt zich naar fans

Op de clubwebsite deelt Zulte Waregem een bericht gericht naar de fans. De club is helemaal kapot van de degradatie, maar vergeet toch zijn aanhang niet te bedanken.

 

"Aan jullie heeft het niet gelegen. Jullie zorgden ook gisteren voor een ongezien kader om die laatste strohalm te grijpen."  

 

"Dat we nu tijdelijk afscheid moeten nemen van het voetbal op het hoogste niveau komt bij iedereen heel hard binnen. Bij supporters, partners, medewerkers. Tijdelijk afscheid, inderdaad. Want we komen terug", klinkt het strijdvaardig.

 

"Belgische bekers, een Gouden Schoen, topavonden in Vak X of in de straten van Arnhem… Het ligt ver achter ons. We hebben het samen beleefd. En dit k*tmoment zullen we ook samen moeten verwerken. En weer rechtstaan ook."

 

"Merci dat je erbij was de voorbije weken, maanden, jaren. Of het nu goed ging of slecht. We hebben jouw steun gevoeld. Straks zullen we opnieuw zingen. We blijven supporteren voor onze kleuren, voor onze club."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: