Ga naar de inhoud
Jupiler Pro League
speeldag 1

Tarik Tissoudali is dolblij met rentree na 245 (!) dagen: "Dankbaar dat ik weer mag voetballen"

 za 1 april 2023 21:00
"Welkom terug, Tarik", klinkt het bij Gent.

Sinds 30 juli 2022 in de lappenmand, vanavond helemaal terug. Tarik Tissoudali mag zich weer voetballer van KAA Gent noemen. De Marokkaanse aanvaller viel in tegen Seraing nadat een kruisbandblessure hem 245 (!) dagen aan de kant hield. "Ik heb keihard gewerkt aan mijn terugkeer", zegt hij.

"Ik ben hartstikke blij om terug te zijn", glundert Tarik Tissoudali na zijn terugkeer bij KAA Gent

 

"Acht maanden lang werkte ik keihard aan mijn terugkeer."


De aanvaller straalde tijdens opwarming, toen hij wist dat hij mocht invallen. "Van blijdschap", zegt hij met fonkelende ogen. 

 

"Ik ben dankbaar. Ik weet niet hoe het voelt om zo lang niet op het veld te staan, want had nooit eerder zo'n blessure. Ik ben dankbaar dat ik weer mag voetballen."

Eens er een doelpunt in vliegt, zullen die wel blijven komen.

Tarik Tissoudali

Uiteraard voelt het allemaal nog wat nieuw aan om opnieuw voetballer te zijn. Maar Tissoudali heeft er vertrouwen in dat de goede vorm snel terugkeert. 

 

"Het balgevoel staat nog niet helemaal op punt. Ik kon vandaag misschien wel een doelpuntje maken. Maar eens er eentje in vliegt, zullen die wel blijven komen."


"Het is belangrijk dat we drie punten pakken. Nu willen we datzelfde laten zien tegen ploegen van de top 4. Ook naar de wedstrijd tegen West Ham kijk ik uit. Het is een mooi podium om ons te laten zien als team."

 

Een team dat opnieuw zijn goudhaantje met open armen ontvangt.

In minuut 69 mocht Tissoudali invallen:

Gent kondigde zijn terugkeer eerder aan:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: