Ga naar de inhoud

Kijk of luister naar een nieuwe aflevering van Wielerclub Wattage

 do 16 maart 2023 06:00
" "
In de derde aflevering van onze wielerpodcast kwam Mark Uytterhoeven Tom Boonen (op vakantie) vervangen.

Het wielervoorjaar is in volle gang. Ontdek nieuwe inzichten, boude voorspellingen en straffe verhalen in de derde aflevering van Wielerclub Wattage. Voor de gelegenheid kwam Mark Uytterhoeven Tom Boonen vervangen aan tafel bij Ruben, Dirk De Wolf en Jan Bakelants waren zoals altijd van de partij.

Geen Tom Boonen in de derde aflevering van Wielerclub Wattage. Hij is na de rel over Colnago naar veiliger oorden gevlucht. Mark Uytterhoeven is zijn vervanger en zorgt samen met Ruben Van Gucht, Jan Bakelants en Dirk De Wolf voor meer nieuwe inzichten (lactaat is beter dan glucose, Van Aert en Pogacar rijden weg op de Cipressa en Merlier wint het WK niet) én straffe verhalen (Bakelants is een mecanicien, Uytterhoeven een superdaler en De Wolf dan toch geen trainingsbeest).

Beluister hier de podcast

Of bekijk de aflevering op VRT MAX