Ga naar de inhoud

Lotte Kopecky rijdt Nokere Koerse, ploeg vraagt rust na overlijden van haar broer

Lotte Kopecky.

Lotte Kopecky heeft Nokere Koerse aan haar wedstrijdprogramma toegevoegd. Onze landgenote had de eendagskoers van komende woensdag oorspronkelijk niet op haar kalender gezet, maar verschijnt er toch aan de start. SD Worx bevestigt de aanpassing en vraagt om rust en sereniteit na de recente tragische gebeurtenissen in de familie van Kopecky.

Na de Strade Bianche van zaterdag 4 maart zou Lotte Kopecky (27) een competitiestop inlassen tot en met Gent-Wevelgem van zondag 26 maart, maar Nokere Koerse (komende woensdag) staat nu toch op de kalender van de Belgische kopvrouw.

 

Haar ploeg SD Worx bevestigt haar deelname en vraagt ook om de privacy van Kopecky te respecteren.

 

Gisteren raakte bekend dat Kopecky en haar familie getroffen zijn door een persoonlijk drama: haar broer Seppe (29) is overleden. 

 

Nokere Koerse is woensdag vanaf 12.05 u te bekijken op Canvas.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.