Ga naar de inhoud

Vertrekt Radja Nainggolan na amper 2 wedstrijden alweer bij Italiaanse SPAL?

 ma 13 februari 2023 12:36
Radja Nainggolan werd amper twee weken geleden voorgesteld bij SPAL

De toekomst van Radja Nainggolan bij het Italiaanse SPAL is plots onzeker. Na een pijnlijke nederlaag dit weekend dreigt het ontslag van trainer Daniele De Rossi. In Italiaanse media klinkt dan ook luidop de vraag: heeft Nainggolan zijn lot verbonden aan dat van zijn boezemvriend?

Rond Radja Nainggolan is het nooit stil.

 

De voormalig Rode Duivel debuteerde vorige week sterk voor het Italiaanse SPAL met een goal en assist tijdens een invalbeurt, maar dat volstond niet om een nederlaag te vermijden.

 

Ook dit weekend ging de ploeg onderuit in de degradatietopper tegen Venezia (2-1) met Nainggolan als basisspeler. Door het kwalijke verlies zakte SPAL naar de 18e plaats in het klassement.

 

De druk op trainer Daniele De Rossi wordt zo stilaan onhoudbaar. Volgens betrouwbare Italiaanse media wordt het voetbalicoon straks ontslagen en volgt Massimo Oddo hem op.

 

Daardoor oogt ook de toekomst van Nainggolan na amper twee wedstrijden al bijzonder onzeker. De middenvelder koos namelijk uidrukkelijk voor SPAL om zijn boezemvriend De Rossi uit de nood te helpen.

 

Onder meer het Italiaanse Gazzetta dello Sport stelt luidop de vraag: "Wat gaat Nainggolan doen als zijn voormalige teamgenoot en goede vriend wordt ontslagen?"

 

Ongetwijfeld volgt het antwoord snel.

Gerelateerd: