Ga naar de inhoud

Brons! Kim Meylemans glijdt opnieuw het podium op in Oostenrijk

 vr 10 februari 2023 14:15
Kim Meylemans
Kim Meylemans is zichtbaar tevreden met haar prestatie.

Kim Meylemans (26) heeft een van haar beste prestaties neergezet. Net als 2 jaar geleden gleed ze naar brons in de Wereldbekerwedstrijd skeleton in Oostenrijk.

Op de piste van Igls, ten zuiden van Innsbruck, stond vandaag de voorlaatste manche van het Wereldbekerseizoen geprogrammeerd.

 

Kim Meylemans is nog altijd niet volledig hersteld van haar dubbele enkelbreuk eind vorig jaar, maar in Oostenrijk kan ze altijd iets meer. Dat bewees ze twee jaar geleden met brons als beloning.

 

Vandaag deed Meylemans die prestatie dunnetjes over. Met een 5e chrono in de eerste en een 3e tijd in de tweede run mocht ze opnieuw het podium op.

Kim Meylemans
Kim Meylemans duikt de piste van Igls naar beneden.

Vicewereldkampioene Kimberley Bos won in Igls. Na een 11e chrono in de eerste run eiste ze met een baanrecord nog de overwinning op. Voor de Nederlandse is het haar 4e zege in de Wereldbeker, na 3 keer winst in Winterberg. 

 

Volgende week is er de slotmanche in Letland.

uitslag
De uitslag.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.