Ga naar de inhoud

Wereldkampioen op bezoek bij wereldkampioen: Evenepoel showt regenboogtrui in Argentinië

 vr 13 januari 2023 09:29
" "
Remco Evenepoel (r) en maats bij hun eerste uitje op de Argentijnse wegen.

Gisteren hebben Remco Evenepoel en zijn teammaats een eerste keer getraind op de wegen van San Juan. Van 22 tot 29 januari begint de wereldkampioen er zijn seizoen, hij verdedigt in Argentinië zelfs zijn titel van 2020. Sindsdien werd de koers niet meer gereden door corona.

De lokale organisatie is maar wat blij met de aanwezigheid van de WK-trui in haar peloton. In wereldkampioenenmood - zelf won het land met Messi en co. de Wereldbeker voetbal - wijdde ze een bericht aan de eerste training van Evenepoel en zijn 5 maats, Jakobsen, Mørkøv, Lampaert, Hirt en Serry, mét beelden.

Na een lange reis kwam de selectie van Soudal-Quick Step woensdag aan in San Juan, gisteren volgde de eerste training. De zes werkten een 80-tal kilometer af op het parcours van de 6e rit, die op zaterdag 28 januari wordt gereden.

Bekijk de beelden van de training:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.