Ga naar de inhoud

Drie uitblinkers over 2022: "Beeld je maar eens in dat duizenden mensen mening over je werk hebben"

 ma 26 december 2022 09:30
In deel 1 hoort u Ewoud Vromant, Tiesj Benoot en Nicky Evrard.

Geen momenten van de week, maar momenten van het jaar in De Tribune deze en volgende week. Drie topatleten vertellen het verhaal achter hun persoonlijke sportieve hoogtepunten van 2022 en ze kiezen elk nog een ander moment waar ze met grote ogen naar hebben staan kijken. Veel luisterplezier.

In deel 1 hoort u:

  • Tiesj Benoot kiest voor de waanzinnige Tour de France voor zijn ploeg Jumbo-Visma en het wereldrecord triatlon van "fysiek wonder" Kristian Blummenfelt.

  • Doelvrouw Nicky Evrard vertelt over haar ervaringen tijdens het EK met de Red Flames en de reddingen van "San Thibo", die de aanvallers van Liverpool tot waanzin dreven in de finale van de Champions League.

  • Ewoud Vromant fietste zichzelf de paralympische geschiedenis in met twee knalprestaties dit jaar. Voor zijn tweede moment speurt hij de waterkant af. Hij brengt ode aan de bronzen medaille van Emma Plasschaert.