Ga naar de inhoud

Loop deze week de Warmathon samen met Thuis, Stéphanie Planckaert of Down The Road

Van vandaag tot en met vrijdag vinden de Warmathons plaats.

Vanaf vandaag begint er een nieuwe editie van de Warmste Week. En na 2 jaar corona zijn nu ook de Warmathons terug.  In verschillende steden kan je lopen of wandelen met BV's voor de Warmste Week.

Vandaag, de dag na de WK-finale, gaat de slotweek van De Warmste Week van start. MNM, Studio Brussel, Ketnet en Eén maken dan 6 dagen lang radio en televisie vanuit Hasselt.


Maar ook in de rest van Vlaanderen zal de temperatuur de hoogte ingaan. Sportievelingen kunnen  hun beste beentje voorzetten op 5 locaties verspreid over Vlaanderen en Brussel. 

Thuis, Down The Road en Stéphanie Planckaert

Wie vandaag 19 december de Warmathon in Brugge loopt, zal misschien wel naast Stéphanie Planckaert rennen. Ook haar hele gezin zal aanwezig zijn om het goede doel te steunen. Afspraak aan 't Zand.

 

Alle thuisfans moeten dan weer naar Brussel, want op 21 december loopt de volledige cast van Thuis de Warmathon. Starten doen ze aan het Koning Boudewijnstadion.

 

Acteur Mathias Vergels meldde zich als eerste aan, maar de volledige cast heeft inmiddels laten weten dat ze ook zullen meelopen voor het goede doel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Fans van Down The Road moeten dan weer naar Mechelen, want op 22 december wordt er op de Grote Markt gelopen. 

 

Dieter Coppens is van de partij, samen met andere reisgenoten. Zo liet Bob op StuBru al weten dat hij er bij zal zijn. En dat hij sneller is dan Dieter, weet hij ook al.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Alle Warmathons op een rijtje

Van maandag tot en met vrijdag kan jong en oud telkens in een andere stad komen lopen of wandelen. Op iedere locatie staat een bekende ambassadeur klaar om mee te sporten. 

  • Maandag 19 december: ’t Zand in Brugge met Stephanie Planckaert
  • Dinsdag 20 december: Domein De Ster in Sint-Niklaas met Sarah Mouhamou
  • Woensdag 21 december: Het Koning Boudewijnstadion in Brussel met Thuis
  • Donderdag 22 december: De Grote Markt in Mechelen met Dieter Coppens 
  • Vrijdag 23 december: Parking stadion OH Leuven in Leuven met Maksim Stojanac