BEKIJK - Wéér eindigt zijn WK in tranen, Neymar ontroostbaar na zoveelste anticlimax

  Voor de derde keer eindigt zijn WK in tranen. Grote vedette Neymar was, net zoals vele ploegmaats, ontroostbaar na het laatste fluitsignaal. Wéér geen wereldtitel voor het godenkind en Brazilië.

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  In 2014 was er de gruwelijke beuk in zijn rug, waardoor hij het fiasco tegen Duitsland miste.

   

  In 2018 zorgden de Rode Duivels voor een tweede gemiste kans, nadat hij omgedoopt was tot clown omwille van zijn vele schwalbes.

   

  En nu dus de strafschoppen-nachtmerrie tegen Kroatië.

   

  Neymar liet zijn tranen de vrije loop na een zoveelste gemiste wereldtitel met Brazilië. Nochtans was het vertrouwen op voorhand groot: op zijn voetbalbroekje had de vedette al een zesde ster gezet.

   

  Te vroeg victorie gekraaid...

  Het WK van Neymar was eigenlijk al met een valse start begonnen. Tegen Servië viel de aanvaller uit met een enkelblessure, waardoor hij de twee volgende groepsmatchen miste.


  Voor het enorme machtsvertoon tegen Zuid-Korea was Neymar weer fit. En tegen Kroatië leek de dribbelaar zich tijdens de verlengingen tot matchwinnaar te kronen met een goddelijke goal.


  Door de gelijkmaker van Petkovic en de strafschoppen - waarin Neymar opvallend genoeg zelf geen elfmeter nam - daalde hij snel weer terug op aarde.


  Volgt er nog een nieuwe kans in 2026?

  Mooi moment met zoontje Perisic

  Tijdens het Braziliaanse tranenfestival was er wel nog een vertederend moment. Leo Perisic - zoontje van Ivan - liep naar Neymar voor een handje. Ondanks de enorme ontgoocheling bij de Braziliaan nam hij de tijd om het mannetje een warme knuffel te geven.

  Bekijk de troost-treffer van Neymar

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Gerelateerd: