Ga naar de inhoud

Raad van Bestuur over de opvolging van Roberto Martinez "door praktische redenen" uitgesteld

 zo 4 december 2022 14:28

Maandag ging er normaal gezien een speciale Raad van Bestuur plaatsvinden om de toekomst van de Rode Duivels en het misgelopen WK te bespreken. Maar de Belgische voetbalbond maakte zonet bekend dat de Raad en de bijbehorende persconferentie "vanwege praktische redenen" niet zullen doorgaan.

Het tijdperk post-Roberto Martinez bij de Rode Duivels ging normaal gezien morgen van start met een Raad van Bestuur van de Belgische voetbalbond. 

 

CEO Bossaert ging er tekst en uitleg geven over de opvolging/opvolger van Roberto Martinez. Zo staat er een vacature open voor zowel de positie als bondscoach als technisch directeur. Bossaert werd eerder al verweten geen plan B in pacht te hebben.

 

Maar de Belgische voetbalbond maakte vandaag bekend dat de Raad van Bestuur en de bijbehorende persconferentie nu toch uitgesteld moet worden.

 

"Gezien de Raad van Bestuur van de KBVB morgen om praktische redenen niet kan doorgaan - wegens de onbeschikbaarheid van een aantal bestuurders, - zal ook de geplande persconferentie van morgen 14.30 worden uitgesteld", meldde de Voetbalbond zondag. "Een nieuwe datum zal zo snel mogelijk worden medegedeeld."

Gerelateerd: