Ga naar de inhoud

BEKIJK: Australische fans worden helemaal gek na eerste WK-overwinning in 12 jaar

Australië leeft nog op het WK. De Socceroos knokten zich naar een historische overwinning tegen Tunesië en blijven zo in de running voor de volgende ronde, tot groot jolijt van de fans in Australië. Bekijk hieronder de beelden.

Een overwinning die op het perfecte moment kwam voor de Australiërs, want het was al 7 wedstrijden geleden dat de ploeg nog eens kon winnen op een WK. De laatste overwinning dateerde al van 2010 tegen Servië. 

 

Nog een statistiekje: de Australiërs slikten al 17 wedstrijden op rij een doelpunt op het WK. Tot nu!  Oude bekende Mathew Ryan hield zijn netten schoon. De Australische fans zagen het allemaal graag gebeuren en gingen volledig uit hun dak.

Bekijk de beelden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.