Ga naar de inhoud

Toptransfer in het voetbal bij de vrouwen: Lieke Martens wisselt Barcelona voor PSG

 vr 17 juni 2022 21:40

PSG heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt. Met Lieke Martens heeft de Franse club een voormalige Beste Speelster ter Wereld weten te verleiden.

Lieke Martens geldt als een van de beste voetbalsters ter wereld. De voorbije 5 jaar vertoonde ze haar kunsten bij Barcelona, maar op haar 29e kiest ze ervoor om haar carrière een andere wending te geven.

 

De Nederlandse aanvalster komt het ambitieuze PSG versterken. De club uit de Franse hoofdstad vindt het maar niets dat het in eigen land én op het Europese toneel keer op keer de loef wordt afgestoken door Lyon.

 

Met Martens wordt de aanval op de troon van Lyon ingezet. "Ik ben bijzonder trots dat ik voor 3 jaar heb kunnen tekenen voor zo'n ongelooflijke club", zegt Martens bij haar voorstelling.

 

"Deze ploeg heeft een onvoorstelbaar potentieel", voegt de ex-speelster van Standard er nog aan toe. "Je ziet dat er meer in deze groep zit en ik hoop daar mijn steentje aan bij te dragen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.