PSG haalt Luis Campos binnen als adviseur, ook Zidane is op komst volgens Franse media

Moet Zinedine Zidane PSG volgend seizoen aan Champions League-winst helpen?

PSG is druk in de weer met de omkadering van de Franse topclub te versterken. Het verwelkomt de Portugees Luis Campos als voetbaladviseur. Volgens de Franse radiozender Europe 1 is er ook al een akkoord tussen PSG en Zinedine Zidane.

Met een 8e titel in 10 jaar was PSG dit seizoen in Frankrijk weer sant in eigen land. Maar in de Champions League wil het maar niet lukken. Daarom wordt de bovenbouw van de club wat aangepakt.

 

Vandaag bevestigde PSG de komst van Luis Campos (57) als voetbaladviseur. De Portugees zal verantwoordelijk zijn voor "de organisatie, aanwerving en prestaties van de eerste ploeg", klinkt het.

 

Campos verdiende zijn strepen als technisch directeur bij Monaco en Rijsel. "Hij is een pionier in de ontwikkeling en verbetering van het spel, bekend om zijn moderne en innovatieve aanpak", meldt PSG.

"PSG zal profiteren van de ideeën, kennis en ervaring van Luis Campos om het team te helpen de volgende stap te zetten."

Er is een principeakkoord tussen PSG en Zinedine Zidane

Europe 1 (Franse radiozender)

Is Zinedine Zidane de volgende aanwinst?

Het gerucht dat "Zizou" de nieuwe hoofdcoach van PSG zou worden, wordt alsmaar hardnekkiger.

Volgens de radiozender Europe 1 is er al sprake van een principeakkoord tussen PSG en de Franse ex-voetbalvedette.

 

Als Real-coach won Zidane 3 keer op een rij de Champions League (2016, 2017 en 2018). Is hij het puzzelstukje waar PSG al zolang naar smacht?