Gezien in De Ronde 105-docu: "Dat vergeet iedereen, maar dat doet echt zeer"

Over een dikke week maken alle wielerliefhebbers van het land zich op voor de Ronde van Vlaanderen. Intussen zijn we al toe aan editie 106 en traditiegetrouw blikken we dan ook altijd eens terug op de editie van vorig jaar. Kijk en geniet op VRTNU naar dit prachtige kijkstuk. 

U volgt de editie van 2021 onder andere mee vanuit de living van Johan Museeuw, Roger De Vlaeminck, Nick Nuyens en de mama van Oliver Naesen. 

 

Veel kijkplezier!

De Ronde 105

Deze documentaire geeft een unieke blik achter de schermen van 'Vlaanderens Mooiste' en toont elk facet van de koers dat tot nu toe verborgen bleef. Hoe moeilijk het soms is om de koers in beeld te brengen. Hoe ex-winnaars als Museeuw, Planckaert, Nuyens en De Vlaeminck nog voor de commentatoren weten wie goed zit en wie niet. Hoe in de volgwagens wordt meegeleefd en hoe Kasper Asgreen en Annemiek van Vleuten zich de geschiedenisboeken in fietste.
wo 09 maart 2022 77 min