Ga naar de inhoud

Premier League klassement

meest recent

Mason Greenwood (Manchester United) wordt nu ook verdacht van doodsbedreigingen

 di 1 februari 2022 20:08

Mason Greenwood wordt ook verdacht van doodsbedreigingen aan het adres van zijn vriendin, zo verspreidt de politie van Manchester. De 20-jarige spits van Manchester United werd dit weekend aangehouden op verdenking van verkrachting en mishandeling.

"Rechercheurs hebben extra tijd gekregen om een man van in de twintig te spreken die werd gearresteerd op verdenking van verkrachting en aanranding van een vrouw. Na onderzoek wordt hij ook vastgehouden op verdenking van doodsbedreigingen", zo luidt een verklaring van de politie.

 

Greenwood werd afgelopen weekend door zijn club al geschorst na de beschuldigingen van zijn vriendin Harriet Robson. 

 

Zij deelde via Instagram foto's van blauwe plekken en verwondingen op haar lichaam die volgens haar door Greenwood zijn ontstaan. Ze publiceerde ook een opgenomen spraakbericht, waarin te horen is dat Greenwood haar dwingt tot seks.

 

"We zijn op de hoogte van afbeeldingen en beschuldigingen die op sociale media circuleren. We geven verder geen commentaar totdat de feiten zijn vastgesteld. Manchester United keurt geen enkele vorm van geweld goed", reageerde de Engelse topclub.

Lees ook: