Ga naar de inhoud

Win het boek "Klare Taal", hoogstpersoonlijk door Peter Vandenbempt gesigneerd

 ma 8 november 2021 17:21

Peter Vandenbempt is zonder twijfel de grootste taalvirtuoos van de VRT-sportredactie. Niet alleen geeft hij als geen ander helder en passioneel commentaar bij uw favoriete voetbalmatch, elke week schrijft hij ook een column voor Het Nieuwsblad. Zijn allerbeste stukken zijn nu gebundeld in een boek. 

Al meer dan 20 jaar spreekt sportjournalist Peter Vandenbempt bevlogen over voetbal op radio en televisie. Daarnaast schrijft hij al 15 jaar columns over het spel van 11 tegen 11 dat zoveel harten beroert en geesten verhit. Vlijmscherp en kritisch als het moet, bewonderend en zalvend als het kan. 

 

In ‘Klare taal’ neemt hij je mee op een reis doorheen het voetballandschap van de afgelopen 20 jaar en blikt hij terug op zijn journalistieke carrière. Een wervelende rit waarvan niemand minder dan radiocoryfee Jan Wauters aan de start stond.

Het leven zoals het is: een dagje signeren bij de Standaard Boekhandel

Het boek winnen

Wilt u een exemplaar winnen? Geef dan het juiste anwoord op de onderstaande prijsvraag en wie weet valt zijn boek binnenkort bij u in de bus. Peter zal de exemplaren van de winnaars hoogstpersoonlijk signeren, een taak die hij met veel overgave doet. 

 

Sporza geeft 10 exemplaren weg van "Klare Taal", een uitgave van Borgerhoff&Lamberigts. Het boek kost 24,99 euro. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Qualifio). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.