Ga naar de inhoud

Premier League klassement

Cristiano Ronaldo verwelkomt binnenkort nog een tweeling

 do 28 oktober 2021 17:45
" "
De Portugese aanvaller heeft al 4 kinderen, waaronder een tweeling.

Het zijn tijden van verandering voor Cristiano Ronaldo. De Portugese supervedette, die afgelopen zomer terugkeerde naar Manchester United, maakte vanmiddag samen met zijn vriendin bekend dat het koppel een tweeling verwacht.

Ronaldo (36) heeft al 4 kinderen, waaronder een tweeling. Met zijn Spaanse vriendin Georgina Rodriguez kreeg hij in november 2017 een dochtertje Alana Martina.

In juni 2010 werd hij voor het eerst vader van een zoon, Ronaldo wil niet zeggen wie de moeder is van Cristiano Jr. In juni 2017 kwam de tweeling Eva en Mateo ter wereld met een Amerikaanse draagmoeder.

En binnenkort zal het ten huize Ronaldo-Rodriguez nog wat drukker worden. "We zijn in de wolken dat we een tweeling verwachten. Onze harten zitten vol liefde. We kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten", maakte Ronaldo het nieuws op zijn sociale media bekend.

 

In minder dan een uur werd het beeld al bijna 9 miljoen keer geliket.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.