Ga naar de inhoud

Antwerp-fans ontsieren Europese match: voetzoekers naar de doelman, waterflesjes op het veld

 do 30 september 2021 21:09

De sfeer in de stad was al een hele dag grimmig. In de namiddag werden fans van Frankfurt opgepakt toen ze een supporterscafé van Antwerp aanvielen. Maar tijdens de match lieten de thuisfans zich dan weer van hun slechtste kant zien. In de tweede helft wierpen ze tot twee keer toe voetzoekers naar de Frankfurt-doelman Trapp.

Zowel bij het begin als op het einde van de tweede helft kookte het potje van de Antwerp-fans over. Eerst ging er een voetzoeker in de richting van doelman Trapp, aan het einde werden er ook waterflesjes en zelfs een emmer op het terrein gegooid.

Waar is dit nu voor nodig? Je wil je laten zien aan Europa en dit ontsiert de wedstrijd. Stop daar toch mee.

Bert Sterckx op Radio 1

Voetzoeker! Frankfurt-doelman Trapp schrikt zich te pletter bij het begin van de tweede helft

Na de late tegengoal was het weer prijs

Ook in de hoofdtribune is er amok

Lees ook: